Zevenbergen | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Beroving en diefstal auto

overval / beroving

Zevenbergen - De politie heeft zondag, 17 februari, even na 03.00 uur op de Mathildadonk in Roosendaal drie mannen aangehouden op verdenking van diefstal van een auto. Het gaat om een 22-jarige man uit Tilburg en twee 19-jarige inwoners van Roosendaal. De autodiefstal vond plaats op de Gildelaan in Zevenbergen.

Vrouw overvallen

Toen de eigenares van de auto, een 66-jarige vrouw, rond 02.00uur uit haar voertuig stapte, werd zij overvallen door enkele mannen. Ze namende vrouw met geweld de autosleutels af, ook werden haar jas en tas met inhoudmeegenomen. De mannen waren zelf ook met een auto en ze verdwenen met hun autoen met die van de vrouw.

Zoekactie politie

In verband met deze beroving werd een zoekactie door de politiegestart en aan de hand van de omschrijving van de auto van de daders werd dezelater aangetroffen op de Mathildadonk met de drie mannen erin. Ze zijn allenaangehouden.

In beslag genomen

En van de 19-jarigen was in het bezit van de autosleutel van degestolen auto, de andere 19-jarige had ruim 70 gram hasj bij zich. Alles werd inbeslag genomen.
Onderzoek

De auto van de vrouw is inmiddels teruggevonden in Etten-Leur.De mannen zitten nog vast en de zaak is in onderzoek bij de districtelijkerecherche van Bergen op Zoom.

Soortgelijke berichten

Beroving
Heerhugowaard

Beroving van tas
Leeuwarden

Beroving van hennep
Nijmegen

Aanhouding na beroving taxichauffeur
Huissen

Beroving
Ijmuiden

Beroving
Utrecht

Beroving
Heerhugowaard

Beroving
Zwanenburg

Beroving
Den Helder

Politie zoekt getuigen van mishandeling en beroving
Valkenswaard

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio