Zevenbergen | straatinfo

overige politie meldingen

Man in paar uur tijd twee keer aangehouden

overige

Zevenbergen - Een 42-jarige man uit Spijkenisse is in korte tijd twee keer aangehouden. De eerste keer is de man aangehouden voor huisvredebreuk. De tweede keer voor vernieling en wederom huisvredebreuk. Beide keren werd hij op hetzelfde adres aangehouden.

Op 4 januari rond 16.10 uur kreeg de politie een melding van een man die in een woning zwaar onder invloed zou zijn van drank en drugs. De bewoners voelden zich bedreigd door de man. Agenten sommeerden de verdachte de woning te verlaten. Hierop werden ze door hem uitgescholden. Hij is vervolgens aangehouden voor huisvredebreuk. Na verhoor is hij met een proces-verbaal op zak weer in vrijheid gesteld.

Donderdag 5 januari rond 0.05 uur kreeg de politie opnieuw een melding dat de man de woning waar hij eerder was aangehouden was binnen gedrongen. Daarbij zou ook een ruit zijn vernield. Agenten gingen de woning binnen en troffen de man op zolder aan. Hij is aangehouden voor vernieling en huisvredebreuk. De man is ingesloten. Op het moment van het incident waren de bewoners niet thuis.

Soortgelijke berichten

Man slaat meisje in elkaar
Roosendaal

Man opgepakt voor heling Porsche
Maastricht

Politie houdt man voor mishandeling agenten
Alblasserdam

Op de vlucht
Zaandam

Vier inbrekers aangehouden na grote zoekactie
Legemeer

Man rijdt dronken over de A27
Houten

Blog: Jacht op de zakkenroller
Nederland

Bestuurder onder invloed van GHB
Alkmaar

Belg probeert politieauto te rammen tijdens achtervolging
Bergen Op Zoom

Aanhoudingen voor drugshandel
Vlijmen

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio