Zevenbergen | straatinfo

inbraak politie meldingen

Politie schiet verdachte van inbraak in Zevenbergen neer

inbraak

De politie heeft donderdagmorgen rond 02.45 uur een verdachte van een inbraak neergeschoten. De 31-jarige man (woonplaats onbekend) raakte gewond aan zijn been en is overgebracht naar het Franciscus ziekenhuis in Roosendaal.
Agenten reageerden op een melding van een inbraak in een kledingwinkel aan de Zuidhaven. Daarin gaven getuigen aan dat drie mannen in een Audi gevlucht waren. Agenten die over de A17 naar Zevenbergen reden, reden de bewuste auto op de provinciale weg N285 tegemoet. De agenten zagen kans de auto klem te rijden. De drie inzittenden sprongen uit de auto. Een van hen - een 22-jarige Utrechter - gaf zich direct over, twee anderen gingen er lopend vandoor. Agenten losten enkele schoten waardoor de 31-jarige man ten val kwam en overmeesterd kon worden. De derde verdachte dook de aangrenzende weilanden in; hij is vermoedelijk niet geraakt. Een zoektocht naar hem leverde niets op. De Rijksrecherche stelt, zoals gebruikelijk bij schietincidenten waarbij politiemensen betrokken zijn, een onderzoek in. Het sporenonderzoek ter plaatse is gedaan door forensisch rechercheurs van het korps Brabant Zuid-Oost. Het is een standaardprocedure dat het sporenonderzoek niet door medewerkers van het eigen korps wordt gedaan, maar door collega's uit een andere regio. Auteur: Andre van den Hul

Soortgelijke berichten

Politie schiet overvaller neer
Tilburg

Gewapende overval ijssalon, politie schiet verdachte neer
Almelo

Politie schiet man neer die dreigt met bijl
Amsterdam

Politie schiet bij aanhoudingen
Delfzijl

Politie schiet na achtervolging
Breda

Politie schiet verdachte neer
Amsterdam

Agent schiet verdachte in been
Breda

Politie schiet man in been
Aalten

Politie schiet verdachte in been
Amsterdam

Agent schiet man in been
Utrecht

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio